ONZE NIEUWSTE SPELEN

Wilt u oudhollandse spelen kopen? Dan bent u op het juiste adres.

Welkom op de Logra-site van onze Oudhollandse Spelen. Wij maken onze Oudhollandse Spelen van berken multiplex en de spelen worden tweemaal blank afgelakt met DPU aqua parketlak. De spelen zijn door ons zelf ontwikkeld en we zijn steeds bezig om nieuwe produkten te ontwikkelen. Heeft u zelf een idee? Laat het ons dan weten, we staan open voor uw suggesties en willen ons assortiment graag naar vraag uitbreiden.

Doordat wij onze Oudhollandse Spelen zelf maken, zijn de onderdelen los bij ons te bestellen. Wij leveren in principe uit voorraad, anders geldt een levertijd van 1 tot 2 weken. Bij levering ontvangt u de gelamineerde spelregels erbij. Prijs- en modelwijzigingen voorbehouden. U kunt eenvoudig bestellen door een mailtje te sturen naar: info@logra.nl of door het contactformulier in te vullen. U krijgt dan, indien mogelijk, nog dezelfde dag antwoord.

Onze prijzen zijn inclusief 21% btw en af fabriek. Wij verzenden alleen na vooruitbetaling of onder rembours. Wij versturen door Europa. De verpakkings- en verzendkosten zijn voor de koper, neem hiervoor contact met ons op. U kunt de Oudhollandse Spelen ook bij ons komen afhalen, betaling via iDEAL is ook mogelijk.


Gatenkaas tafelmodel

€ 140,- 80 x 40 x 35 cm.

Aantal spelers: 2
Dit spel wordt geleverd met een los kaasje.
Dit kaasje moet langs de gaten naar het hoogst
aantal punten worden geloodst.

Bekijk »

Reuze Boter Kaas en Eieren

€ 190,- 63 x 63 x 3 cm.

Aantal spelers: 2
Dit spel wordt geleverd met 10 plakken O of X en een dobbelsteen
Wie het eerst 3 plakken op een rij heeft, is de winnaar.

Bekijk »